У Польщі 31-річний українець застряг у дробарці

У Польщі 31-річний українець застряг у дробарці

У Лодзі 31-річний чоловік, громадянин України, застряг у портативній машині для дроблення бетону (“дробарці”). Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

З травмою ноги українець потрапив до лікарні. Життю постраждалого не загрожує небезпека. Поліція з’ясовує обставини інциденту.

Нещасний випадок стався в понеділок, 1 квітня в одній з компаній, що виробляє бетон. Як повідомив прес-секретар пожежної бригади в Лодзі Лукаш Гурчинський, чоловік був робітником компанії, яка займалася сервісом дробарок.

— У якийсь момент машина самостійно увімкнулася, один з робітників встиг вистрибнути і вимкнути пристрій. Інший, 31-річний громадянин України, не вийшов, застряг та не зміг вийти самостійно. Чоловіку потрібна була допомога, щоб звільнитися від пристрою”, — сказав Гурчинський. Прес-секретар додав, що чоловік був у свідомості хоч отримав складну травму ноги.

За словами прес-секретаря воєводської поліції в Лодзі Йоанни Конської, пристрій, ймовірно, спочатку засмоктав шматок одягу, а пізніше й ногу 31-річного чоловіка.

Представник швидкої допомоги в Лодзі Адам Снепка повідомив, що потерпілий був госпіталізований у стані середньої важкості. Життю постраждалого не загрожує небезпека. Адам Снепка підкреслив, що рятувальна операція була настільки складною, що вимагала втручання пожежної бригади.

Поліція розслідує обставини інциденту.