У Польщі, на нерегульованому залізничному переїзді, загинули жінка та двоє її дітей

У Польщі, на нерегульованому залізничному переїзді, загинули жінка та двоє її дітей

Трагедія сталася у Куявсько-Поморському воєводстві, в населеному пункті Валентинув, коли мати з дітьми проїжджали через нерегульований переїзд на велосипедах. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Трагедія сталася у Куявсько-Поморському воєводстві, в населеному пункті Валентинув, коли мати з дітьми проїжджали через нерегульований переїзд на велосипедах. Про це повідомляє TVN 24.

За повідомленням старшого сержанта Аніти Шефлер-Цюпіньської з міського управління поліції Влоцлавека, приблизно о 7.30 мама, — 31 рік та двоє її 8-річних дітей-близнят, хлопчика і дівчинку, збив один потяг, а другий, що мчав сусідньою колією з протилежного боку, швидше за все, наїхав на них. Усі троє загинули на місці.

За припущеннями, це були місцеві мешканці, які, очевидно, добре знали, що переїзд нерегульований. Рух поїздів призупинено.

Поліцейські зі штабу у Влоцлавеку розслідують причини аварії під наглядом прокурора. Машиністів поїздів обстежували на наявність алкоголю, — вони були тверезі. Обставини аварії також розслідує залізнична комісія.
Фото ілюстративне. i.ytimg.com