У Польщі Національна поліція отримала нові автомобілі (фото)

У Польщі Національна поліція отримала нові автомобілі (фото)

Національна поліція Польщі в найближчому майбутньому використовуватиме нові службові автомобілі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

З 10 травня  у Варшаві триває 9-й Міжнародний ярмарок технологій і обладнання для поліцейських служб і форм державної безпеки EUROPOLTECH 2019. Це єдиний такий високоспеціалізований ярмарок у Польщі, який адресований службам громадського порядку та спецслужбам. Ярмарок супроводжується 9-им випуском поліцейської конференції «Інновації в безпеці в епоху сучасних загроз».

Гостей привітали Анджей Бояновський, голова правління Міжнародного данського ярмарку, і перший заступник начальника поліції, голова правління програми EUROPOLTECH інспектор Даріуш Августиняк. Серед гостей були: полковник Домінік Дуда, заступник начальника управління зовнішньої розвідки, Богдан Сакович, заступник голови Центрального антикорупційного бюро, полковник SOP Кшиштоф Круль, командувач SOP Марек Яшинський, заступник головнокомандувача Державної пожежної служби, полковник прикордонної служби Віолета Горзковська, заступник головнокомандувача Головної прикордонної охорони, полковник Артур Дзіядош, заступник генерального директора ПС Павел Полтожиський, начальник Центрального слідчого бюро Роберт Стахера, командувач BSWP, командувач центральним підрозділом боротьби з тероризмом BOA Даріуш З’єба, ректор, командувач Академії воєнної справи, полковник Роберт Возняк, керівник відділу логістики Р4 Генерального штабу польської армії Павло Бочек, заступник голови охорони залізниці, Мачей Добєшевський, головний інспектор автомобільного транспорту Рашель Талукдер, керуючий директор Польської платформи внутрішньої безпеки.

— Щодня відбуваються складні речі, з якими повинен займатися кожен, хто відповідає за безпеку. Як говорить латинська прислів’я: «Хочеш миру — готуйся до війни», — стверджував Даріуш Августиняк.

Презентація нової поліцейської форми була організована Бюро поліцейської логістики штаб-квартири Національної поліції у співпраці з Бюро громадського транспорту штаб-квартири Національної поліції, яке взяло на себе керівну та візуально-музичну сторону. Автором музики, що стала фоном шоу, були Конрад Бухольц з BKS KGP і Даріуш Клоновський з WDZ KSP. режисером шоу виступила Маріола Дашкевіч-Конопчиньска з Бюро громадської комунікації Національного штабу Збройних Сил Польщі.

Всього на конференції та ярмарку було представлено увазі відвідувачів 150 експонатів з Польщі. В Europoltech можна було відвідати поліцейські стенди з озброєнням, історичні видання та журнали безпеки та випуск щомісячного видання «Поліція 997».