У Польщі «швидка» потрапила в ДТП: 2 людини загинули

У Польщі «швидка» потрапила в ДТП: 2 людини загинули

Швидка допомога зіткнулася з поїздом, двоє осіб від отриманих травм загинули на місці аварії. Ще один у важкому стані знаходиться в реанімації. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У Пущиково (Великопольське воєводство) в дорожньо-транспортній пригоді за участю автомобіля «швидкої медичної допомоги» постраждали три людини, які їхали в автомобілі на черговий виклик. Про це повідомляє Головне управління Державної служби Польщі з питань надзвичайних ситуацій в Великопольському воєводстві.

Автомобіль швидкої допомоги проїжджав залізничний переїзд,  де його протаранив зустрічний поїзд.

На місце трагедії прибув гелікоптер зі служби порятунку, пожежна бригада і швидка допомога ”, — повідомляє портал «Poznań 998-Fotografia Ratownicza».

#PILNE Tragiczny wypadek w na przejeździe kolejowym w Puszczykowie. Karetka utknęła pomiędzy rogatkami, pojazd został…

Опубліковано Poznań 998-Fotografia Ratownicza Середа, 3 квітня 2019 р.

Міжміський поїзд Intercity сполучення Катовіце-Гдиня протаранив машину швидкої допомоги. Немає інформації про жертви серед пасажирів. Залізничний рух на цьому маршруті припинено.

На місці загинув лікар і фельдшер, водій швидкої допомоги знаходиться в у фармакологічній комі. Його стан важкий. Відео ДТП доступне в мережі, подивитися можна ТУТ.

— Швидка допомога в’їхала в прохід, коли один з бар’єрів вже був звільнений, а інший закрився. Водій спробував припаркуватися паралельно до колії, щоб уникнути зіткнення з поїздом. Встановлено, що до удару поїзда пройшло близько 40 секунд. Слідчі хочуть пояснити, чому бригада швидкої допомоги не втекли з автомобіля”, — заявив представник прес-секретаря районної прокуратури в Познані Міхал Семтковський.

Прокуратура проводить провадження у справі про нещасний випадок зі смертельним результатом, внаслідок чого загинули дві особи. Свідки інциденту вже опитані.