У Польщі українець впав з мосту [+ВІДЕО]

У Польщі українець впав з мосту [+ВІДЕО]

Громадянин України втратив контроль над автомобілем та впав з мосту. Права керувати транспортними засобами у водія були відсутні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

31 січня, близько 17:00, аварійні служби отримали повідомлення про ДТП на національній дорозі № 46 між Сідзіна та Малежовіце-Великі — повідомили inpoland.net.pl за даними місцевих рятувальників. На місці виявили пошкоджену огорожу та автомобіль «Мазда» під мостом.  На місці працювали 4 пожежні бригади.

Згідно розслідуванню дорожнього відділу поліції, 29-річний українець не мав права керувати транспортними засобами. Водій не впорався з керуванням та впав з мосту. Чоловік був тверезий і не зазнав серйозних травм. Співробітники наклали штраф на загальну суму 600 злотих відповідно до статей 94 та 97 Кодексу про дрібні правопорушення.

Постраждалого — громадянина України, віком 55 років, у непритомному стані та з пораненнями голови доставили до лікарні в Сосновці. Обставини нещасного випадку зараз з’ясовує поліція.

До слова, у Global Office Park, між вулицями Міцкевича, Домбрувки та Забрська, будують три хмарочоси — у тому числі два адміністративні будинки та багатоквартирний будинок.

Фото: рятувальні служби

Зображення: автомобіль «Мазда» під мостом / скріншот відео mario35167 на Ютуб.