У Польщі в трагічній ДТП загинули двоє українців і двоє поляків
На місці трагічної ДТП PAP/Roman Zawistowski

У Польщі в трагічній ДТП загинули двоє українців і двоє поляків

У четвер стало відомо, що у лікарні не вдалося врятувати життя четвертому чоловіку – 37-річному громадянину України. Трагедія трапилася у середу в Лодзькому воєводстві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У Лодзькому воєводстві у Польщі внаслідок трагічної автотрощі загинули четверо чоловіків – двоє громадян України та двоє громадян Польщі.

Трагедія трапилася у середу у Равському повіті, де мікроавтобус зіштовхнувся із вантажівкою. У другій половині дня стало відомо, що у лікарні померла четверта жертва – важко травмований 37-річний громадянин України.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася на автошляху поблизу місцевості Нємґлови у ґміні Цєльондз у Лодзькому воєводстві.

Наслідки аварії трагічні – загинуло четверо чоловіків у віці від 37 до 39 років, двоє з них – поляки, а двоє – громадяни України. На місці загинули троє з тих, котрі подорожували мікроавтобусом. У четвер стало відомо, що у лікарні життя не вдалося врятувати четвертому потерпілому – 37-річному громадянину України.

22-річний чоловік, який перебував за кермом вантажівки, перебуває у лікарні. У момент трагічної автотрощі він був тверезий.

Ймовірною причиною ДТП називають не надання переваги руху водієм мікроавтобуса, що рухався другорядною дорогою.

PAP/Т.А.