У Польщі заарештували злочинну групу, яка займалися торгівлею людьми [+ВІДЕО]

У Польщі заарештували злочинну групу, яка займалися торгівлею людьми [+ВІДЕО]

Затримані почули ряд звинувачень, і тому числі в організації проституції, вимаганні та торгівлі наркотиками. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Протягом декількох місяців правоохоронці Катовіце працювали над організованою злочинною групою, яка діяла з початку 2020 року в регіоні Водзіслава Шльонського — за повідомленням поліції.

Група займалася злочинністю, пов’язаною з проституцією, торгівлею людьми, зловживанням рекетом. Бандити зберігали домінуючи ролі у кримінальному середовищі у Водзіславі Шлонському, включаючи контроль над ринком наркотиків. Члени були пов’язані з середовищем хуліганів одного з футбольних клубів.

Зібравши достатню кількість доказів, поліцейські одночасно увійшли до кількох квартир, загалом заарештувавши 10 осіб. Затриманих звинуватили також у викраденні людей з метою викупу, позбавленням волі з особливими знущаннями, в участі у торгівлі наркотиками та відмиванні грошей.

Дев’ять осіб у віці від 20 до 35 років вже тимчасово заарештовані. Чотирьом особам за окремі вчинки загрожують покарання до 25 років, а решті — від 8 до 15.

Якщо вважаєш цю новину цікавою, поділися з друзями.

Фото: заарештували злочинну групу, яка займалися торгівлею людьми /  policja.pl.