У Польщі затримали польсько-українську групу шахраїв

У Польщі затримали польсько-українську групу шахраїв

У Сувалках Підляського воєводства двох українок звинувачують у шахрайстві. Жінки, разом із спільником, відправляли поштою листи від імені різних установ з вимогами сплатити кошти. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У листах шахрайки вказували власні рахунки.

Ця справа тягнеться ще з червня минулого року, коли польські поліцейські затримали 26-річну громадянку України. Слідство зібрало докази, що вона шляхом обману отримувала на свій рахунок кошти. Відправники були переконані, що перераховують кошти на рахунок одного з управлінь. У процесі розгляду справи слідчі встановили, що злочинців у цій справі є більше. Незабаром було затримано 27-річного чоловіка, який відповідав за поштову розсилку.

У липні 2019 року поліцейські вийшли на інших членів злочинної групи. Було затримано та взято під арешт 39-річну та 44-річну українок та 28-річного поляка. Додатково, під час затримання, у 39-річної жінки виявили кущ коноплі та амфетамін. За місцем їхнього проживання вилучили комп’ютери, планшети, портативні носії інформації, телефони, документи та готівку. Слідство триває.