У Польщі затримали трьох українців з фальшивими угорськими посвідками

У Польщі затримали трьох українців з фальшивими угорськими посвідками

Співробітники Прикордонної служби у Корчові виявили три фальшиві угорські посвідки на проживання. За підроблені документи вони платили 600 євро. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

16 травня громадяни України повідомили прикордонний контроль про в’їзд до Польщі в Корчові. Вони подорожували окремо, але при перетині кордону намагалися застосувати схожі фальшиві документи. Чоловіки у віці 34 та 59 років та 26-річна жінка пред’явили на огляд біометричні паспорти та угорські посвідки на проживання.

Увагу співробітників прикордонної служби привернуло порушення в елементах захисту документів, що дозволяють їм легально працювати та перебувати на території Угорщини та рухатися країнами ЄС. Детальний аналіз із застосуванням спеціалізованого обладнання підтвердив фальсифікації. Неправильними були, серед іншого, методи друку та захист, видимі під ультрафіолетом.

Іноземці визнали свою провину. Вони пояснили, що придбали документи приблизно за 600 євро кожен. На їх основі вони хотіли працювати та подорожувати країнами ЄС. Вони добровільно піддалися чотиримісячному тюремному ув’язненню, відстроченому на один рік, і повернулися в Україну.

Фото: фальшива посвідка / прикордонна служба.