У Польщі жорстоко зарізали молоду українку

У Польщі жорстоко зарізали молоду українку

Вбивство молодої жінки сталось вчора, 14 липня, в житловому будинку за адресою вул. 6 серпня в Пулавах, що в Люблінському воєводстві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Потерпілою є 26-річна українка, на яку з ножем накинувся 45-річний громадянин Молдови. Незважаючи на зусилля лікарів, жінка померла в лікарні.

Трагедія сталася близько полудня. Жінка та чоловік мешкали в одному будинку, працювали на одному й тому ж заводі з переробки фруктів у гміні Вонвольниця. Між 26-річною дівчиною та її колегою перед будинком сталася словесна перепалка. Після цього чоловік затяг жінку до будівлі, де й скоїв напад.

Драма сталася всередині будівлі, коли чоловік схопив ніж і завдав кілька ударів ножем своїй жертві. 26-річну жінку швидка допомога доставила до спеціалізованої лікарні в Пулавах. На жаль, незважаючи на зусилля медиків, її не вдалося врятувати. Травми українки були надто серйозними, — зазначає dziennikwschodni.pl.

Мотив злочину поки не відомий.

— 45-річного громадянина Молдови затримали на місці події. Також було вилучено ніж, який, ймовірно, став знаряддям вбивства, — розповідає уповноважена Ева Рейн-Козак із штабу поліції в Пулавах.