У Польщі зловили українця, котрий самостійно поставив собі печатки в паспорті

У Польщі зловили українця, котрий самостійно поставив собі печатки в паспорті

Офіцери Сілезького відділення прикордонної служби затримали громадянина України в районі Ополе, в паспорті якого були підроблені штампи прикордонного контролю. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Іноземця затримали на Опольській автостраді автодорозі А4 неподалік Гори Святої Анни. Під час перевірки законності перебування з’ясувалося, що в паспорті іноземця є дві печатки прикордонного контролю, які не відповідають діючим зразкам.

Громадянин України почув звинувачення у спробі обману служб, оскільки він використовував власний паспорт з фальшивими печатками польського прикордонного контролю. Іноземець зізнався у звинуваченні та добровільно сплатив штраф. Він пояснив, що таким чином просто хотів продовжити своє перебування в Шенгенських державах.

Командир прикордонного посту в м. Ополе розпочав адміністративне провадження з метою зобов’язання іноземця повернутися до рідної країни. Громадянина України помістили в охоронний центр для іноземців, після чого його було депортовано, — повідомляє Сілезьке відділення прикордонної служби.