У Польщі звільнили поліцейських за те, що… спали на службі

У Польщі звільнили поліцейських за те, що… спали на службі

Двох поліцейських з дільниці в Когмінеку звільнили з роботи за те, що вони спали під час чергування. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Протягом кількох останніх місяців двоє поліцейських у Козьмінек були викриті у тому, що спали під час свої зміни на патрульній службі — за даними поліції Познані.

Під час нічної зміни вони паркували поліцейські машини у тихих місцях. «Найчастіше перед будинком мами одного з них», — сказав Анджей Боровяк із штабу провінційної поліції в Познані. В офіційній документації співробітники зазначали, що на той момент вони контролювали різні місця, небезпечні з точки зору злочинності.

Справою зайнялася група внутрішнього контролю поліції Каліша, яка встановила, що поліцейські проспали цілий місяць нічних служб. Один 20, другий 10. 

«Через ненадійну службу було прийнято рішення про їх звільнення, бо таким людям немає місця у правоохоронних органах», —  сказав Боровяк, — «Вони брехали жителям та керівництву». Справу також передали до прокуратури. Обоє співробітників були з великим з досвідом роботи — 7 та 8 років.