У прикордонній зоні з Білоруссю помічено «зелених чоловічків»
Польський солдат при кордоні з Білоруссю поблизу Кузниці, 12 листопада 2021 року PAP/16 Dywizja Zmechanizowana

У прикордонній зоні з Білоруссю помічено «зелених чоловічків»

Про це в ефірі TVP Info повідомив генерал Роман Полько, колишній командир GROM. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Колишній командир підрозділу сил спеціального призначення GROM генерал Роман Полько при нагоді свого виступу в ефірі телебачення TVP Info заявив, що польські служби мають інформацію про диверсійні групи, які діють поблизу польсько-білоруського кордону.

За його словами, йдеться про так званих зелених чоловічків, відомих, зокрема, з Криму, тому польські служби повинні дотримуватися режиму у підвищеної готовності.

«Це значний виклик, передусім для війська, для частин спеціального призначення. Маю надію, що наші спецпризначенці діють, тому що ці диверсійні групи або різного роду так звані зелені чоловічки, перевдягнені, вже можуть діяти на прикордонній території. Зрештою, ми мали сигнали, що вже діють», – сказав генерал Роман Полько.

Колишній командир GROM також дуже високо оцінив співпрацю всіх служб, які працюють на польсько-білоруському кордоні, тобто війська, поліції та Прикордонної служби.

IAR/Н.Б.