У Середмісті Вроцлава жінка гуляла з дитиною, маючи 3 проміле алкоголю в організмі

У Середмісті Вроцлава жінка гуляла з дитиною, маючи 3 проміле алкоголю в організмі

Інцидент стався на одній з вулиць Вроцлавського Середмістя. Співробітники місцевого відділення поліції отримали повідомлення про п’яну жінку, яка гуляє з візочком, у якому надривно плаче маленька дитина. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Поліцейські пішли за вказаною адресою, однак жінки там не було, тож патрульні вирішили оглянути сусідні вулиці та подвір’я. На одній з вулиць помітили жінку, яка виглядала дуже п’яною. Біля неї у візочку надривно плакала 2-річна дівчинка. Від жінки йшов різкий запах алкоголю. Після відповідного тесту, з’ясувалося, що в її організмі — понад 3 проміле.

Жінка запевнила поліцію, що вони, разом із батьком дитини, проживають неподалік. Правоохоронці перевірили цю інформацію й побачили батька дівчинки, який теж був у нетверезому стані. Тож дівчинка тимчасово потрапила під опіку працівників дитячої кімнати.

Наразі офіцери з’ясовують усі обставини цієї події та перевіряють, чи могли аналогічні ситуації траплятися в минулому.

За словами речника поліції Вроцлава Лукаша Дутков’яка, за неналежне виконання батьківських обов’язків, що небезпечно для здоров’я та життя дитини, жінці загрожує до 5 років позбавлення волі.
Інформація: tuwroclaw.com
Фото ілюстративне