У Вальбжиху обвалилася стіна колишнього заводу

У Вальбжиху обвалилася стіна колишнього заводу

Впала одна з стін колишнього заводу порцеляни у Валбжиху. Сталося це вчора (четвер, 21 березня), після 17.00 год. Сьогодні пожежники відновили пошук постраждалих. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Після катастрофи на місце було покликано пошуково-рятувальну команду, оскільки на території колишнього заводу перехожі часто бачили двірника. Тому пожежники не впевнені, чи є хтось під завалами старої фабрики. Пожежники з собаками обшукували обломки до 3 год. ранку. Проте там нікого не знайшли. Сьогодні рятувальну акцію було продовжено.

Будівельна катастрофа сталася в четвер в самому центрі Валбжиха. Там частково зруйнувалася частина будівлі, де колись працював завод, де виготовлялась порцеляна. Спочатку обвалилась одна зі стін, а потім — цілий фрагмент даху будівлі.

Очевидці події повідомляють, що голосні звуки та гудіння було чути ще з 11 год. ранку. Також все вказувало на те, що в приміщенні хтось перебуває. Проте ніщо не вказувало на те, що може статися трагедія, — аж до того моменту, допоки близько 16.30 год. не обвалилася сама стіна.

Сьогодні, під час пошуків рятувальниками людей під обвалом, була зруйнована ще одна стіна. Для того, аби мати можливість продовжити свою роботу, рятувальники чекають на спеціальну техніку, яка зможе відвантажити каміння та цеглу з середини приміщення. Наразі працювати на місці події — небезпечно, — повідомляє пожежно-рятувальна служба. Наразі на місці події працює 21 рятувальник. Про перебіг пошуків ми інформуватимемо й надалі наших читачів.