У Варшаві покажуть український мюзикл “Трубач”
Кадр з фільму “Трубач”

У Варшаві покажуть український мюзикл “Трубач”

9 грудня в Українському домі у Варшаві безплатно покажуть дитячий фільм-мюзикл «Трубач» режисера Анатолія Матешка. Музику до картини створили учасник інтернаціонального панк-рок гурту Gogol Bordello Сергій Рябцев та композитор В’ячеслав Назаров. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Український дім у Варшаві запрошує на сімейний перегляд фільму-мюзиклу Анатолія Матешка «Трубач». Показ відбудеться 9 грудня о 18.30 за адресою вул. Заменгофа, 1. Вхід вільний.

У картині знялися  зірки українського кіно: Ірма Вітовська, Римма Зюбіна, Олексій Горбунов, Володимир Горянський, Олеся Жураківська та інші.

Музику до стрічки написали учасник інтернаціонального панк-рок гурту Gogol Bordello Сергій Рябцев та композитор В’ячеслав Назаров.

«Трубач» – це історія про 13-річного музиканта Колю, який найбільше в житті мріє про дві речі: завоювати серце красуні Лізи й стати солістом оркестру. Перше місце в міському музичному конкурсі може втілити ці мрії, але через підступи конкурентів перемогти не так і просто. Тут усе як у дорослому житті – кохання,  заздрість та інтриги. Чи вдасться юному музикантові, попри перешкоди, не втратити свою мрію та не збитися з обраного шляху?

Фільм «Трубач» у цифрах:

  • У фільмі знялись близько 300 дітей – учасників 10 вокальних, інструментальних та хореографічних колективів.
  • У фільмі виконано 10 яскравих танцювальних номерів.
  • Щоб записати музику, що звучить у фільмі, знадобилося близько 200 аркушів нот.
  • Загальна тривалість пісень, що звучать у мюзиклі – 43 хвилини.

Більше інформації про захід – за посиланням.

Джерело: Прес-матеріали