У Варшаві розпочався триденний Конгрес ESG «Польська сила бізнесу»
Фото з Конгресу PAP/Leszek Szymański

У Варшаві розпочався триденний Конгрес ESG «Польська сила бізнесу»

На конгресі обговорюватимуться соціальні, економічні та екологічні теми пов’язані з бізнес-менеджментом та охороною здоров’я в контексті політики Європейського Союзу та Польського ладу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У події візьмуть участь понад 150 експертів, представники влади, неурядових організацій, компаній, органів місцевого самоврядування та науковці. На конгресі обговорюватимуться соціальні, економічні та екологічні теми, пов’язані з бізнес-менеджментом та охороною здоров’я в контексті політики Європейського Союзу та Польського ладу.

Міністерка родини та соціальної політики Марлена Мальонґ відкрила Конгрес ESG. У своєму виступі вона наголосила, що для розвитку економіки не потрібно забувати про розвиток суспільства. Міністерка звернула увагу на те, як Польща справляється з пандемією та вказала на хорошу ситуацію на ринку праці, де рівень безробіття знизився до 5,6%. 

Організатори Конгресу ESG – Фонд позитивних ідей та фонд «Чисте Повітря». Польське радіо здійснює медіапатронат над заходом.

IAR,PAP/Р.Г.