У Вроцлаві 26-річний ув’язнений вчинив самогубство — під наглядом відеокамер

У Вроцлаві 26-річний ув’язнений вчинив самогубство — під наглядом відеокамер

Чоловік був заарештований після того, як минулоріч намагався підірвати один з будинків у Легниці. Прокуратура веде розслідування. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

26-річний чоловік перерізав газовий провід і таким чином намагався висадити в повітря одну з легницьких кам’яниць. Злочинця було затримано, проте чоловіка одразу перевели до шпиталю в місті Злотория. А все тому, що в нього виявили серйозні проблеми з психічним здоров’ям. Проте там він лікувався не довго. Лікарі ствердили, що юнакові полегшало, тож він є підсудним — і це при тому, що хворий, навіть перебуваючи у лікарні, намагався скоїти суїцид.- про це інформує видання wyborcza.pl.

26-річного чоловіка перевезли до вроцлавської в’язниці і помістили в камеру з відеонаглядом, що знаходиться на вул. Свєбодзькій. Відеоспостереження працювало цілодобово. В камері мужчина пробув всього лиш три дні, після чого повісився просто в своїй одноособовій камері. Сталося це 29 січня.

Зараз справою займається прокуратура, яка намагається вияснити, чому працівники в’язниці так халатно ставляться до своїх обов’язків, адже ув’язненого можна було б врятувати, якби слідчі пильнували за відеокамерами і тим, що відбувається із затриманими людьми. Відео з камер, на якому видно, як чоловік чинить самогубство, використовуючи власні шнурівки, додані до матеріалів справи.