У Вроцлаві — чергове ДТП: жінка згоріла в машині

У Вроцлаві — чергове ДТП: жінка згоріла в машині

Сьогоднішній день зовсім не тішить мешканців Нижньої Сілезії приємними новинами: на автостраді під Вроцлавом загорілась автівка, в якій були люди. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

На перехресті з Вроцлавським об’їздомі, на смузі в напрямку до Катовіце, легковий автомобіль марки BMW врізався у Fiat. Внаслідок аварії загинула одна людина, а інша отримала важкі травми, тож тепер перебуває у важкому стані в лікарні.

Аварія сталася близько 14 год. на автостраді А4 під віадуком, на якому проходить S8. Згідно з початковими висновками поліції, BMW з німецькими реєстраційними номерними знаками протаранило два автомобілі, а потім з силою в’їхав у Fiat, який буквально одразу загорівся внаслідок удару.

Очевидці трагедії кинулись рятувати автівку. На щастя, чоловіка-водія їм вдалось витягти з автівки, проте пасажирка залишилася в машині. Врятувати її не вдалось, оскільки вибух стався практичо миттєво.

На місце аварії прибув вертоліт, який і забрав пораненого й обгорілого чоловіка. Наразі медики повідомляють, що його стан — дуже важкий, адже пацієнт має опіки 3-го ступеня.

Автомагістраль в напрямку Катовіце заблокована. Пробка сягає кількох кілометрів.

Фото: Jarosław Jakubczak