У Вроцлаві п’яний чоловік вламався до чужого авта, бо… хотів в ньому поспати

У Вроцлаві п’яний чоловік вламався до чужого авта, бо… хотів в ньому поспати

Вроцлавська поліція отримала телефонний дзвінок з інформацією про те, що невідомий чоловік намагається викрасти новенький “мерседес”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Діяти потрібно було негайно. Проте правоохоронці, котрі прибули на виклик, застали досить цікаву картину: автівка стояла на вказаному місці, поруч стояв її власник, а на передньому сидінні спокійно спав невідомий мужчина.

На щастя, він нічого не поцупив, лише знищив майно — автомобіль мав робиту задню шибу. Як повідомив власник автомобіля, в якому спрацювала сигналізація, — транспортний засіб він купив “з салону” всього лише декілька днів тому.

Вочевидь, новий марковий автомобіль припав до душі п’яничці. Бо він, будучи напідпитку, вирішив прилягти й відпочити. І не знайшов кращого місця, аніж вищевказаний “мерседес”. 45-річний чоловік взяв в руки камінь і з його допомогою робив заднє скло, потім зсередини відкрив дверцята, зручно вмостився на передньому сидінні і заснув.

В крові винуватця події було виявлено 2 промілле алкоголю. За свій вчинок чоловікові доведеться дорого заплатити — за псування чужого майна йому загрожує до 5-и років позбавлення волі, — повідомляє старший сержант Даріуш Райський з поліції Вроцлава.