У Вроцлаві розшукують громадянку України, яка вийшла з дому і пропала
https://pravda.lutsk.ua/wp-content/uploads/2018/06/860007-960x683.jpg

У Вроцлаві розшукують громадянку України, яка вийшла з дому і пропала

У Вроцлаві пропала українка, яка працювала вихователем у дитячому дошкільному закладі. Родичі близько місяця розшукують українку, яка загадково зникла в Польщі, поїхавши на заробітки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Поліцейські розшукують безвісти зниклу Людмилу Петренко, яка вийшла з дому і досі місцезнахоження її невідоме. Про це повідомили у Вроцлавському відділі поліції. Людмила працювала вихователькою у дитячому садку.

Людмила Петренко не виходить на зв’язок з 30 червня поточного року, проживає у Вроцлаві.

Усім, хто володіє інформацією, яка б допомогла встановити місцеперебування безвісти зниклої, просимо писати нам в приват або звертатися до чергової частини Вроцлавського відділу поліції чи на оперативну лінію «112». Також, слід повідомити Українське консульство у Вроцлаві.

Родичі зниклої Людмили сподіваються, що жінку вдасться відшукати цілою та здоровою і просять допомоги у пошуках в багаточисельної української громади, що проживає у столиці Нижньої Сілезії.

«Прокуратурою воєводства було порушено відповідну справу і дано доручення всім силовим структурам щодо розшуку зниклих», — повідомляється в поліції.

Місце перебування дівчини ще не встановлено, справа перебуває на особливому контролі МЗС і Посольства України в Польщі.

Фото: поліція