У Вроцлаві українку збили на пішохідному переході

У Вроцлаві українку збили на пішохідному переході

У Вроцлаві 64-літній водії «Тойоти» збив українку на пішохідному переході. Та отримала серйозні травми. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

ДТП трапилось ще у вересні. Дівчина звернулась до нас тільки зараз, коли її стан стабілізувався, і вона почуває себе краще.

У суботу, 19 вересня Анна Щербан вийшла зранку на пробіжку.  Біля 10 години переходила дорогу на пішохідному переході на вул. Поповіцькій (Popowicka), та стала учасником дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляє комісаріат поліції Вроцлава, українка переходила дорогу з ліва на право відносно руху автомобіля. Водій авто, 64-ох річний місцевий житель здійснив наїзд на пішохода. В результаті інциденту постраждала потрапила до лікарні з серйозними травмами нижніх кінцівок та тазових костей. Водій був тверезий. Ведеться слідство.

Постраждала, яка звернулася до нас за допомогою говорить, що на тому пішохідному переході часто трапляються дорожні аварії за участі пішоходів. Ніколи не сподівалася, що сама стане учасником подібного інциденту. Розповідає, що після зіткнення з авто пролетіла ще багато метрів та впала на дорогу. Отримала перелом кісток тазу, численні переломи костей. Кілька тижнів пролежала у лікарні. На щастя,  мала страховий поліс з останнього місця роботи, який покрив кошти лікування у шпиталі. Раніше працювала на «Амазоні» у Вроцлаві, але незадовго до транспортної колізії її звільнили звідти.

Зараз потребує подальшої реабілітації, але страховий поліс вже закінчився і подальше лікування не є безкоштовним. Тому збирає кошти на свою реабілітацію.