У Вроцлаві відбудеться фестиваль до Дня Незалежності України: не прогав!

У Вроцлаві відбудеться фестиваль до Дня Незалежності України: не прогав!

Серпень — особливий місяць для українців. А святкування Дня Незалежності України відбувається не тільки на Батьківщині, але й за кордоном. Вже традиційно з цієї нагоди у Вроцлаві проводяться урочистості. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Фестиваль SkovorodaFest — це новий захід, присвячений Дню Незалежності України. В програмі — концерти і виступи молодих польських та українських гуртів, майстер-класи для дітей, зумба, українські смаколики, арт- перформанс та afterparty.

Запрошуємо всіх мешканців міста 22-23 серпня долучитися до дійства, яке відбудеться у дворі при вулиці Руська 46 ABC і в парку Сташиця. Вхід — вільний!

Фестиваль цього року буде розділений на 2 дні. Перший, концертний день, пройде в культурному центрі міста з адресою: Руська 46 ABC (у так званому подвір’ї неонів).

Вечір розпочнеться з виступу вже відомого і улюбленого у Вроцлаві гурту “Вимираючі види”(Gatunki zagrożone). Це — український гурт з Вроцлава, який виступає на два голоси і дві гітари, що грає в стилі поп-рок.

О 20:00 год. виступить польський колектив “Hetane”, який найбільш
потішить шанувальників індустріального року.

Третій гурт цього вечора стане родзинкою концертної частини фестивалю.

“Kadabra Dyskty Kusaje” — це польсько-український електронний ло-фі поповий дует з Вроцлава. На завершення першого дня на учасників чекатиме драйвовий вечір з музикою у виконанні DJ Filip Na Bosaka.

Другий день фестивалю буде сімейним і насиченим для маленьких і великих. 23.08 у парку Staszica на гостей чекатимуть розваги для цілої родини — семінари, танці та перформанс.

О 14:00 год. розпочнуться дитячі майстер-класи, які проведе Анна Харитонова, завдяки яким малюки розвиватимуть свою творчість та створять власні сувеніри. В цей час в ритмі міжнародної Зумби інтегруватися будуть дорослі учасники фестивалю. Танцювати зумбу дітей та дорослих в цей день навчатиме Вікторія Абрамова, співорганізатор Онлайн-флешмобу з зумби, а також всіми улюблених занять з зумби, які під час карантину кожен тиждень змушували людей не забувати про спорт.

Протягом усього часу до 17:00 год. буде відкрита зона відпочинку, де також можна буде скуштувати традиційні українські смаколики, а також проявити свою креативність у Арт Зоні.

Більше деталей можна знайти на сторінці заходу.