У Вроцлаві зник молодий мужчина: дружина та поліція просять про допомогу

У Вроцлаві зник молодий мужчина: дружина та поліція просять про допомогу

Дарек зник після забави на вроцлавській площі Ринок. Його дружина — у розпачі і благає всіх про допомогу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

32-річний Даріуш Гураль у вівторок увечері, 26 березня близько 19.00 год. попрощався зі своєю дружиною і дітьми, а потім відправився на ділову зустріч. Як каже дружина Кароліна, він відвідав “Bierhalle”, “Schody do Nikąd” та інші клуби в Pasaż Niepolda.

Близько 23:00 год. вечора він та його друг проходили через Плац Сольний, а Дарек повернув ліворуч біля банку Сантандер. Останній SMS він відправив своїй дружині на півгодини раніше, а о 3 годині ранку він був доступний на Messenger. Проте з тих пір його телефон вимкнений. Він не прийшов додому і досі не подає ознак життя.

Даріуш має зріст 170 см, стрункий, з коротким світлим волоссям, густою бородою і подовгуватим обличчям. На його тілі немає спеціальних відзнак чи татуювання. У день його зникнення він був одягнений у темно-синю куртку з коричневими нашивками під коміром, джинси і світлий светр.

Якщо у когось є інформація про Даріуша, його просять звернутися до поліції за такими номерами: 71 340 44 33, 71 340 45 25 або 997. — Будь ласка, допоможіть мені якомога швидше знайти свого чоловіка — звертається пані Кароліна. Також вона просить надати приватні записи з моніторингу в районі зникнення чоловіка.