Українець чи кореєць? Хто ж насправді бігав голяка перед заводом LG Chem під Вроцлавом?

Українець чи кореєць? Хто ж насправді бігав голяка перед заводом LG Chem під Вроцлавом?

Шаленого розголосу набув інцидент, який стався 20 січня: оголений чоловік пройшов вулицями між залами LG Chem у Біскупіце-Подгурне поблизу Вроцлава. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Першими про цю ситуацію написало видання “Gazeta Wrocławska”, але наші журналісти також сконтактувалися з з агенціією праці, де працював чоловік — Personel Service. Там нам повідомили, що юнак на відео — громадян України. Також прес-секретар поінформував, що дана особа більше у них не працює, і вони вже надали всю інформацію у ЗМІ, тож інформація правдива.

Увага! У відео є нецензурна лексика [18+]

Проте ця новина швидко поширилися в соцмережах і наші читачі, котрі працюють на заводі LG Chem і були очевидцями події, повідомили, що чоловік, який бігав голяка і показував середні пальці в бік заводу, все ж був корейцем, а не українцем. Зрештою, це чітко видно на відео, яким з нами поділилися читачі.

Наш редактор вирішив ще раз уточнити цю інформацію і зателефонував до LG Chem, аби отримати коментар: чому нам попередньо вказали недостовірну інформацію. Проте представники компанії навідріз відмовилися коментувати цю ситуацію.