Українець намагався вивезти з Польщі Lamborghini за 10 мільйонів гривень

Українець намагався вивезти з Польщі Lamborghini за 10 мільйонів гривень

З території Польщі через пункт пропуску Дорогуськ — Яготин намагався виїхати 37-річний українець на викраденому Lamborghini Urus 2019 року випуску. Однак, був затриманий польськими прикордонниками. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

З території Польщі через пункт пропуску Дорогуськ — Яготин намагався виїхати 37-річний українець на викраденому Lamborghini Urus 2019 року випуску. Однак, був затриманий польськими прикордонниками. Про це повідомила прес-служба прикордонної служби РП.

Під час перевірки документів чоловіка з’ясувалося, що даний автомобіль розшукує в Швейцарії компанія, якій він належить. За словами прес-секретаря Надбужанського відділу прикордонної служби Даріуша Сеніцкого, громадянин України користувався машиною, але не мав права виїжджати на ній за кордони Євросоюзу.

Автомобіль був конфіскований, українця допитали в якості свідка.

Lamborghini Urus став серійно випускатися в минулому році. Це один з найдорожчих позашляховиків, які коли-небудь повертали прикордонники власникам: 1,4 млн злотих, що еквівалентно 9,7 млн грн.