Українець приїхав на роботу, натомість… втратив водійські права

Українець приїхав на роботу, натомість… втратив водійські права

У 25-річного громадянина України, який був затриманий 8 вересня правоохоронцями у Бендзіні, було виявлено 1,5 проміле алкоголю в крові. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

П’яний чоловік сів за кермо “ауді”. Проте його подорож дуже швидко закінчилася на вулиці Гутніча в Бендзині. Як виявилося, нещодавно іноземець приїхав до Польщі з метою працевлаштування. Але замість роботи вирішив розважитись.

П’яного водія затримали надвечір, 8 вересня, у Бендзіні за адресою вул. Гутніча. Співробітники дорожньої поліції, які зупинили водія “ауді” для стандартної первірки, одразу відчули сильний запах алкоголю від водія.

25-річний громадянин України, який проживає в Польщі щойно кілька днів, не зважаючи на те, що в його тілі було 1,5 проміле алкоголю (за приблизними підрахунками, молодик випив близько пляшки горілки), вирішив сісти за кермо автомобіля.

Доля іноземця тепер вирішуватиметься судом та прокурором. Чоловік уже втратив водійські права, зараз йому загрожує дворічний термін ув’язнення, — запевняють правоохоронці.

Фото ілюстративне.