Українець розбив Maserati у Польщі (фото)

Українець розбив Maserati у Польщі (фото)

У місті Каліш українець не впорався з керуванням люксовим авто Maserati Quattroporte GTS. Збив ліхтар і влетів у пару дерев. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Аварія сталася 17 серпня, о 4-й ранку, в місті Каліш на Бурштиновій стежці. Про це повідомляє Kalisz Nasze Miasto. В Maserati Quattroporte GTS, з німецькими реєстраційними номерами, було четверо людей. Між вулицями Ченстоховської та Лодзька водій втратив контроль. Машина повернула ліворуч, збила ліхтар, з’їхала зі схилу та вдарилася у дерева.

Водієм був 23-річний громадянин України, який не зазнав серйозних ушкоджень. 21-річна пасажирка автомобіля отримала важкі травми. Жінка перебуває в реанімації лікарні м. Каліш. У лікарню потрапив також 33-річний пасажир, поліцейський Каліш, який у момент аварії був поза службою. Пасажиром автомобіля був також 35-річний власник транспортного засобу, однак він не постраждав.

У середу водія доставили до прокуратури, де зачитали звинувачення у заподіянні ДТП. Чоловік визнав свою вину. На момент аварії він був тверезий.

Фото: джерело: East News, Автор: Andrzej Kurzyński /Polska Press

Poważny wypadek luksusowego Maseratti .Dziś nad ranem w Kaliszu na Szlaku Bursztynowym samochód osobowy wypadł z drogi,…

Опубліковано POMOC Drogowa Kowalczyk 24h Понеділок, 17 серпня 2020 р.