Українець в Польщі напав на колегу з ножем, бо той… занадто голосно дивився фільм

Українець в Польщі напав на колегу з ножем, бо той… занадто голосно дивився фільм

Раніше наші журналісти вже писали про цю справу, проте зараз нам стали відомі причини такого жорстокого вчинку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Замах на вбивство відбувся у неділю, 26 січня минулого року, у квартирі в Зеленій Гурі. Причиною нападу став… занадто гучний звук на планшеті. Тому українець схопив ножа і завдав трьох ударів у спину своєму товаришу, також українцю. Районна прокуратура Зеленої Гури вчора висунула нападнику звинувачення.

Семеро українців проживали в одній квартирі, спеціально орендованої для цілей працівників. За даними слідчих, у ніч з 28 на 29 січня минулого року всі українці були в квартирі. Двоє переглядали фільм на планшеті, сидячи на кухні. Того дня до них прийшов третій співробітник. Він вимагав, щоб вони відключили планшет, але колеги не реагували.

Тоді 49-річний українець підійшов до товариша, який переглянув фільм, і всадив йому в спину ножа. Чоловіки почали битися. Українець витяг ножа з тіла свого друга і завдав йому ще двох ударів. На місце викликали швидку допомогу. Чоловіка, пораненого ножем, доставили до лікарні.

За скоєне нападнику загрожує довічне ув’язнення, — повідомляє Poscigi.pl.