Українець в Польщі обікрав свого працедавця на 20 тис. злотих

Українець в Польщі обікрав свого працедавця на 20 тис. злотих

В Мисловіцах (Верхня Сілезія) правоохоронці затримали 43-річного українця, котрий від грудня регулярно обкрадав свого працедавця. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Затриманий зловмисник знайшов “чудовий” спосіб розбагатіти за рахунок свого роботодавця. Свій план він здійснював з грудня 2018 року.

43-річний громадянин України, який працював майстром-бригадиром, систематично викрадав з місця роботи інструменти та будівельні матеріали, що належали будівельній компанії, в якій він працював. Таким чином, власник компанії втратив обладнання, загальною вартістю в понад 20 тисяч злотих. Нечесний співробітник цупив свою здобич, після чого запаковував її до свого автомобіля і перевозив в Україну, де, найбільш ймовірно, перепродував крадений товар.

2 квітня правоохоронці затримали злочинця під час роботи в Мисловіцах. Вкрадене майно було частково повернуто роботодавцеві. 43-річного чоловіка заарештували, і найближчим часом він має почути офіційні звинувачення у справі. Йому загрожує до 5 років ув’язнення.