Український фільм переміг на Варшавському кінофестивалі

Український фільм переміг на Варшавському кінофестивалі

Повнометражний ігровий дебют «Із зав’язаними очима» (міжнародна назва Blindfold) Тараса Дроня був визнаний найкращим фільмом конкурсу перших і других фільмів Competition 1–2 Варшавського кінофестивалю, де і відбулася світова прем’єра стрічки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на газету “Наш Вибір”.

За повідомленням пресслужби компанії «Сучасне Українське Кіно».

Картина була визнана найкращою серед 15-и інших, представлених у цій категорії.

На церемонії нагородження у Варшаві були присутні сам режисер Тарас Дронь, продюсерка Валерія Сочивець і співсценарист Якуб Присяк.

Щойно наш фільм переміг у конкурсі Competition 1-2, в рамках якого відбулась світова прем‘єра фільму на Warsaw Film…

Опубліковано Blindfold / Із зав’язаними очима Субота, 17 жовтня 2020 р.

«Ми дякуємо всім, хто вірив і не вірив у наш проєкт. Це великий крок як для нас самих, так і всього українського кіно. У Варшаві відбулося чотири покази нашої картини. Q&A після показу тривав понад 30 хвилин, і навіть після його закінчення глядачі не хотіли відпускати авторів. Тому завершували бесіду вже поза межами глядацького залу. Ми дякуємо як глядачам, так і членам журі, які відзначили нашу картину», — коментують режисер Тарас Дронь та продюсерка Валерія Сочивець.

На конкурсі Competition 1–2 режисер Тарас Дронь отримав приз журі та грошову премію в розмірі 10 000 злотих.

BLINDFOLD. Official trailer

Презентуємо офіціиний трейлер до фільму «Із зав’язаними очима», міжнародна назва «Blindfold».Повнометражний дебют режисера Тараса Дроня.У фільмі знімались: Марина Кошкіна, Олег Шульга, Лариса Руснак, Олександр Мавріц, Сергій Лузановський. Олег Колтовський, Костянтин Лінартович, Анастасія Баша, Карина БершадськаСвітова прем’єра стрічки відбудеться 9 жовтня в рамках Warsaw Film Festival.Підписуйтесь на сторінку фільму Blindfold / Із зав’язаними очима, щоб першими бути в курсі прем’єри в Україні!

Опубліковано СУК CUC Понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Варшавський кінофестиваль — це найбільший кінофестиваль Східної Європи, який відбувається в офлайн-форматі з 9 до 18 жовтня.
Події фільму розгортаються в сучасній Україні після закінчення війни. Головна героїня — Юля — молода спортсменка боїв без правил, ММА, яка втратила свого нареченого на війні. Дівчина залишає спорт і починає нові стосунки, щоб звільнити себе від ролі вдови героя війни, яку нав’язує їй суспільство