Українців запрошують до участі у вебінарах щодо пошуку роботи в Польщі

Українців запрошують до участі у вебінарах щодо пошуку роботи в Польщі

Всіх охочих закликають взяти участь у серії вебінарів, присвячених професійній діяльності та працевлаштуванню в Польщі. Окремо також відбудеться зустріч для підприємців. Участь у всіх заходах безплатна. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

В межах проєкту для розвитку українських підприємців в Польщі BEST by Futuremakers організовують декілька інформаційних та освітніх заходів, які можуть допомогти українцям познайомитись з особливостями працевлаштування та/або створення власного бізнесу в Польщі. Події відбуватимуться українською мовою. Участь у всіх заходах безплатна. 

Короткий цикл вебінарів присвячений працевлаштуванню в Польщі

Коли? 20-21 вересня з 10:00 до 11:30
Форма проведення: онлайн
Обов’язкова реєстрація за посиланням. 

Теми вебінарів:

  • Як успішно знайти роботу  в Польщі? 

Під час зустрічі обговорюватимуться питання щодо того, де в Польщі варто шукати роботу, як підійти до цього процесу стратегічно, на що звертають увагу роботодавці, як підготуватись до роботи тощо.

  • Як скласти резюме та підготуватись до співбесіди?

Поради від рекрутера як підготувати резюме, яке виділяється, які питання варто очікувати під час співбесіди, яких помилок варто уникати і як відповісти на питання про заробітну плату. 

Вебінари проводитиме ректрутерка міжнародних компанія Беата Новіцька. Більше про подію знайдете тут.

Зустріч «Як створити бізнес, який полюблять у Польщі?»

Коли? 22 вересня з 17:00 до 20:00
Форма проведення: очна.
Місце проведення: Варшава, al. Jerozolimskie 93 – Hub Hub
Обов’язкова реєстрація за посиланням. 

Зустріч буде корисною для українських підприємців, які вже мають власний бізнес в Польщі або тільки планують його відкрити. Під час заходу експерти пояснять, як створити свій бізнес з нуля, що необхідно зробити, щоб він сподобався полякам. Також спікери роз’яснять всі правові та податкові питання. 

Більше про подію знайдете тут.

А.В.