Університет бізнесу у Вроцлаві запрошує на навчання

Університет бізнесу у Вроцлаві запрошує на навчання

Вступай в Університет бізнесу у Вроцлаві і отримай знижки до 250 євро та безкоштовні курси польської мови! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Університет Бізнесу у місті Вроцлав (WSH) розпочав набір 2019. Для абітурієнтів, які зареєструються на навчання уже зараз, університет підготував спеціальну пропозицію.

Університет Бізнесу у Вроцлаві – навчальний заклад приватного типу, місією якого є високого рівня підготовка спеціалістів для міжнародного бізнесу.  У 2019 році університет запрошує на навчання на бакалавраті та магістратурі за напрямками – Менеджмент, Туризм і рекреація, Фінанси та бухгалтерський облік. Цьогорічною новинкою мають стати інженерські напрямки – Інформатика та Логістика. Навчання відбувається як польською, так і англійською мовою.

Однією з основних переваг WSH є практичний профіль навчання – програми опрацьовані разом із представниками бізнесу та експертами галузей, понад 70% занять відбувається у формі майстер-класів, лабораторних, case studies, візитів до фірм. Більшість студентів працює уже під час навчання.

Університет тісно співпрацює із вроцлавськими фірмами та майже півсотнею навчальними закладами, серед яких такі відомі бізнес-вузи, як Groupe ESC Troyes en Champagne (Франція), Leipzig Graduate School of Management (Німеччина). Завдяки програмі Erasmus + студенти мають широкі можливості виїзду на практику та навчання у Європі.

Процедура вступу до Університету Бізнесу у Вроцлаві проста і відбувається повністю онлайн. Реєструватися на навчання варто прямо зараз! Адже до 31 березня діє акція, за якою абітурієнти отримують:

– від 150 до 250 євро знижки при оплаті першого року навчання польською або англійською мовою;

– 2 або 1 місяць безкоштовних інтенсивних літніх курсів польської мови – при оплаті відповідно першого року або семестру навчання.

Детальніше: www.handlowa.eu/ru