Увага водіям у Польщі! Лишилося тільки два дні, щоб заправити авто дешевше

Увага водіям у Польщі! Лишилося тільки два дні, щоб заправити авто дешевше

Лише до 1 вересня водії можуть скористатися літніми акціями на польських АЗС, завдяки яким можна заощадити 30 грош на літрі бензину чи дизпалива. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Скористатися знижками протягом останніх 2-х днів літа водії в Польщі можуть на АЗС мереж Orlen, Lotos, Shell, BP та Moya.

Заправитися дешевше на АЗС Orlen

Моду на “мінус 30 грош” започаткувала мережа автозаправних станціях Orlen. Там ще з 1 липня почали продавати дешевше бензин і дизпаливо для нових клієнтів програми Orlen Vitay. А для існуючих на той момент почали застосовувати знижку ще з 27 червня. Така “щедрість” триватиме до 31 серпня включно. Щоб заправлятися бензином та дизпаливом зі знижкою 30 грош/літр, потрібно бути зареєстрованим у програмі Orlen Vitay. 

Щоб стати учасником програми Orlen Vitay, треба зареєструватися на сайті https://vitay.pl/ або скачати її мобільний додаток (Android – https://cutt.ly/oLJuXj1, iOS –  https://cutt.ly/tLJu1y5) та активувати в ньому знижкові купони в закладці „Twoje kupony”. Їх разом з віртуальною (в додатку у смартфоні) або пластиковою картою Vitay треба пред’явити при акційній заправці транспортного засобу.

Заправитися дешевше на АЗС Lotos

Дзеркальну пропозицію для автовласників та водіїв на початку липня зробила й мережа АЗС Lotos. На її об’єктах так само до 31 серпня можна заправитися зі знижкою 30 грош за літр (бензин і дизпаливо). Для цього треба бути або стати учасниками програми Lotos Navigator. Знижковий купон доступний в мобільному додатку Lotos Navigator (Android – https://cutt.ly/YLJirZk), який потрібно буде скачати на смартфон (або в особистому кабінеті на сайті програми lotosnavigator.pl). Купон разом з карткою Navigator треба пред’явити касиру на АЗС.

Заправитися дешевше на АЗС BP

Знижка 30 грош за літр бензину чи дизпалива з початку липня й до 31 серпня включно діє також на ще одній мережі АЗС у Польщі – BP. Скористатися нею можуть ті, хто мають зареєстровану карту PAYBACK. Вистачить завантажити мобільний додаток (Android – https://cutt.ly/oX5KaLB, iOS –  https://cutt.ly/8X5Kv5m) та зареєструвати електронну карту онлайн: https://cutt.ly/gX5KNPD (реєстрація доступна українською). Якщо потрібна пластикова карта, то її можна замовити також онлайн або безпосередньо на АЗС BP.

Заправитися дешевше на АЗС Shell

Ініціативу конкурентів з 15 липня підхопила й мережа автозаправних станцій Shell. На її об’єктах також до 31 серпня включно можна заправитися бензином чи дизпаливом зі знижкою 30 грош/1 літр. Для цього треба бути учасником Shell ClubSmart. Щоб приєднатися до цієї програми, потрібно завантажити її мобільний додаток (Android – https://cutt.ly/XLJaNro, iOS –  https://cutt.ly/yLJaK0U). На АЗС для отримання знижки касирові треба пред’явити в додатку онлайн-картку Shell ClubSmart.

Заправитися дешевше на АЗС Moya

Єдиною мережею АЗС у Польщі, де літня знижка “мінус 30 грош” на заправку авто бензином чи  дизпаливом діятиме й після 31 серпня, залишиться мережа Moya (тільки на вибраних АЗС). Щоправда, для цього водіям потрібно буде не просто заправитися, а й купити в магазині на АЗС два товари на вибір: гарячий напій, хот-дог, запіканка, омивач скла (4л). До того ж така акція не розповсюджуватиметься на водіїв, які заправлять транспортний засіб на понад 60 літрів.

Експерти прогнозують, що після закінчення літніх акційних пропозицій ціни на пальне на АЗС у Польщі дещо підскочать: дизпаливо продаватимуть в діапазоні 7,44-7,61 злотих за літр. Бензин – в діапазоні 6,55 – 6,66 злотих за літр.