В аеропорту у Вроцлаві за порушення умов карантину депортували 6 українців

В аеропорту у Вроцлаві за порушення умов карантину депортували 6 українців

Після контролю в аеропорту у Вроцлаві прикордонники покарали шістьох іноземців штрафами та виселенням з Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Троє з них хотіли покинути Польщу, незважаючи на введений їм карантин, а троє порушили правила карантину, а також мету та умови в’їзду до Польщі.

Прес-секретар командира підрозділу Надоджанського відділення прикордонної служби майор Йоанна Конєчняк повідомила, що в неділю співробітники прикордонної служби у Вроцлаві-Страховіце затримали шістьох українців.

— Троє громадян України з’явилися ввечері 11 квітня для реєстрації на рейс літака, що летів до Києва. Під час прикордонної інспекції виявилося, що Санепід наклав на чоловіків обов’язок пройти 10-денний карантин, який повинен тривати ще 4 дні. Потенційні пасажири не знали, що діагностичний тест на SARS-CoV-2 з негативним результатом, який вони провели до в’їзду в Польщу за межі її території, не звільняє їх від обов’язку пройти карантин.

Громадян України оштрафували, крім того, командувач ПС у Вроцлаві-Страховіце порушив адміністративні провадження, спрямовані на їх депортацію з Польщі.