В Клодзьку чоловік вбив молотком сусідського пса

В Клодзьку чоловік вбив молотком сусідського пса

У Нижній Сілезії набув розголосу небуваний та аморальний вчинок — 60-річний чоловік озброївся молотком та накинувся на собаку, бо він надто голосно гавкав. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Після того, як собака перестала дихати, зловмисник викинув труп тварини в найближчу річку. Наразі поліція звинуватила мужчину у знущанні над твариною. За скоєне йому загрожує 3 роки позбавлення волі, проте якщо суд визнає той факт, що злочинець проявив особливу жорстокість — вирок може бути збільшений до 5-и років.

Трагедія сталася ще минулої п’ятниці, співробітники поліції отримали інформацію від однієї жінки про те, що сусід вбив її собаку, — повідомляє Віолетта Мартушевська, прес-секретар поліції у Клодзьку. — Правоохоронці підтвердили той факт, що чоловік вбив собаку, ударивши його кілька разів молотком по голові, а потім викинув мертву тварину в річку, — додає вона.

Проте, як не дивно, не зважаючи на свідчення свідків та сусідів, чоловік своєї вини не визнає. Однак співробітники поліції тримають справу під контролем — чоловік знаходиться під домашнім арештом. За те, аби його випустили під заставу, він змушений був заплатити 3 тисячі злотих.

Працівники поліції зазначають, що остаточне покарання за жорстоке поводження з твариною 60-річному чоловікові може загрожувати додатково заборона утримувати вдома домашніх звірят протягом 10-и років, а також виплатити навіть 100 тисяч злотих на суспільно-корисні цілі, пов’язані з притулками для тварин чи ветклініками тощо.