В Кракові бабця знайшла кредитку… і розрахувалася нею 770 разів!

В Кракові бабця знайшла кредитку… і розрахувалася нею 770 разів!

Краківська поліція затримала 62-річну жінку, підозрювану у незаконному привласненні втраченої платіжної картки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Старша пані мала скористалася чужою кредиткою — не багато-не мало — а рівно 771 раз! За це їй загрожує до 10-и років в’язниці.

У листопаді до Краківського відділення поліції прийшла жінка і сказала, що хтось неодноразово користувався її втраченою платіжною карткою.

Власниця картки використовувала електронний платіж по телефону, тож була переконана, що її картка просто лежить десь вдома. Виявилося, що вона її все ж згубила. Протягом 10 місяців хтось використав її 771 раз, знявши загалом 6,5 тисячі злотих з рахунку.

За даними поліції, любителька чужих грошей оплачувала карткою суми, не більші за 50 злотих, — за покупки продуктових товарів або квитки MPK, тому жінці й не потрібно було вводити PIN-код.

Через кілька днів після звернення потерпілої правоохоронці знайшли винуватицю подій. Нею виявилася 62-річна жінка. Вона пояснила, що знайшла кредитку в автоматі з квитками. Свою провину жінка повністю визнала. Зараз їй загрожує ув’язнення у розмірі 10-и років позбавлення волі, — зазначає KMP в Кракові.