В Легниці затримано патологоанатома-некрофіла, який робив шокуючі фото з трупами

В Легниці затримано патологоанатома-некрофіла, який робив шокуючі фото з трупами

Легницька поліція затримала 56-річного Ришарда Г., одного з працівників місцевої лікарні. Чоловік фотографувався з трупами, мацаючи їх за інтимні місця та посміхаючись в об’єктив. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Сьогодні, найпізніше завтра, затриманий повинен почути звинувачення в образі трупів. Але це не єдина тема, яку розслідує прокуратура. Цілком можливо, що чоловік неодноразово замінював зразки крові та сечі злочинців і брав за це гроші.

Наразі прокуратура не коментує цю справу, але стало відомо, що в будинку затриманого чоловіка було знайдено його щоденник, де він дуже детально описував всі свої збоченні фантазії, пов’язані з трупами.

Окрім цього, під час розмови з поліцією медичні працівники Легницького шпиталю зовсім не були шоковані чи здивовані тим фактом, що чоловіка затримали в такій делікатній справі. Як повідомляє портал wroclaw.onet.pl, співробітники Ришарда Г. неодноразово чули від нього зневажливі коментарі, що стосувалися померлих. Мовляв, він навіть у них на очах міг зловити померлу жінку за груди чи інші інтимні місця, при чому посміхаючись і жартуючи. А до цього — також роблячи непристойні фотографії.

Наразі чекаємо результатів слідства.