В Любліні маленьких українців запрошують на терапевтичну казку

В Любліні маленьких українців запрошують на терапевтичну казку

У четвер, 26 травня, в Любліні в рамах зустрічі артистів руху Nieprzetarty Szlak, всіх охочих запрошують на терапевтичну казку «Малі відвертості тваринок». Спектакль покажуть українською. Вхід вільний. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Nieprzetarty Szlak – міжнародний арт-терапевтичний рух осіб з інвалідністю, інструкторів та волонтерів. В Любліні осередок руху вже декілька років поспіль проводить зустріч артистів. Їхня головна мета за допомогою спільних театральних вистав, зустрічей, співів, танців та інших активностей створити дружню та радісну атмосферу для всіх.

Зустріч артистів руху Nieprzetarty Szlak –  це не тільки аматорські та професійні театральні вистави. Це також забави, анімації, музичні виступи. Цього року особливими гостями заходу будуть учасники з України, зокрема українська бандуристка Анастасія Войтюк.

Цьогорічна зустріч проходитиме 26-29 травня. Більшість подій відбуватимуться в Музичному театрі Любліна за адресою вул. Марії Кюрі-Склодовської 5. Вхід на всі події вільний. Передбачається переклад на українську мову.

Для наймолодших українців покажуть терапевтичну виставу-казку «Малі відвертості тваринок». Головна ідея якої – показати дітям, як можна собі порадити у складних ситуаціях. Спектакль відбудеться 26 травня о 11:30. Місце проведення – Музичний театр (Marii Curie-Skłodowskiej 5). Вхід на виставу вільний. Трансляція вистави відбуватиметься на Facebook-сторінці події.

Інші українські події:

Четвер, 26 травня

10:40 – «В країні посмішки» – музичний виступ української співачки Інни Бохонської
11:00 – «Стосунки» – українські пісні
11:30 – спектакль  «Малі відвертості тваринок»

А.В.

Джерело: Nieprzetarty Szlak