В Любуському воєводстві на молодого українця наїхала вантажівка: деталі аварії

В Любуському воєводстві на молодого українця наїхала вантажівка: деталі аварії

У Плонську поліцейські пояснюють обставини аварії, яка сталася минулої ночі на дорозі 62 поблизу с. Хоцішево в Любуському воєводстві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

33-річного пішохода з травмами доставили до лікарні. Аварія сталася вночі, близько 1 год. ночі на загальнодержавній дорозі 62 поблизу міста Хоцішево.

— За попередніми висновками працівників поліції, 33-річний громадянин України потрапив під вантажівку, марки “Mercedes” з напівпричепом поза межами житлової зони. Чоловік не мав на собі світловідбиваючих елементів. І пішохід, і вантажівка рухалися в одному напрямку в бік Закрочима, — стверджує Кінга Дренжек-Змисловска з штабу поліції в Плонську.

33-річний чоловік з травмами середньої важкості потрапив до лікарні. Спочатку було встановлено, що він був у нетверезому стані — у нього взяли кров для проведення необхідних аналізів. Водій автівки, 36-річний місцевий житель, був тверезим.

Поліцейські нагадують, що відповідно до діючих правил дорожнього руху, люди, які пересуваються поза забудованою зоною після темряви, зобов’язані носити на одязі світловідбиваючі елементи. Завдяки ним пішоходи стають видимими для водіїв навіть з відстані 150 метрів.