«В мене місія — заразити якомога більше людей»: в Польщі затримали правопорушника, який погрожував людям

«В мене місія — заразити якомога більше людей»: в Польщі затримали правопорушника, який погрожував людям

Мешканець м. Клобуцьк (Сілезьке воєводство) прийшов до місцевого магазину в нетверезому вигляді і погрожував відвідувачам, що їх заразить коронавірусом, адже сам він — хворий. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловік нестиме відповідальність за помилкове повідомлення про загрозу. Поліція повідомляє, що за такий безвідповідальний жарт чоловік дорого заплатить.

Мужчина повідомив про те, що хворий на коронавірусну інфекцію, в одному з магазинів самообслуговування. Він сказав поліцейським, що «у нього є місія, тож він мусить заразити якомога більше людей». Правопорушник був явно в нетверезому стані.

У супроводі офіцерів, швидка допомога доставила його до лікарні в Ченстохові. Дослідження підтвердили, що ознак зараження немає, але чоловіка направили до психіатра. Той же наказав забрати неадекватного порушника до витверезника.

Суд вирішить долю чоловіка. За цей вчинок йому загрожує 1500 злотих та покарання у вигляді позбавлення волі, до того ж, за даремний виклик спецлужб його можуть покарати ще одним штрафом в розмірі 1 тис. злотих.

Фото: Клобуцька поліція