В Одрі втопився чоловік: досі шукають тіло

В Одрі втопився чоловік: досі шукають тіло

Два дні тому в Олаві чоловік стрибнув у річку і не виплив. Рятувальники досі шукають потопельника. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Рятувальна служба, починаючи з 24 квітня шукає тіло чоловіка в Одрі, адже той, за словами свідків, стрибнув у річку і не винирнув з неї. Мужчина, на вигляд 35-річний, пірнув у воду біля вулиці Надбжежна, біля мосту на Одрі по дорозі від Олави до Єльч-Ласьковіце.

Як стверджують свідки події, дещо швидше чоловіка помітили в компанії двох інших мужчин, в товаристві яких той розпивав алкогольні напої. Після того, як чоловік не випірнув на поверхню, очевидці події забили на сполох, саме вони й викликали рятувальну службу.

Пожежно-рятувальна бригада прибула на місце виклику й одразу взялася до роботи — пошуки розпочались того ж дня, 24 квітня, близько 19 год. вечора. Аквалангісти перевірили місце, де чоловік стрибнув у воду, наступного дня зробили це ще раз, однак тіла вони так і не знайшли. Сьогодні вранці пошук відновився, повідомляє портал Olawa24.pl