В Польщі авто на швидкості влетіло в став: втонуло 5-ро осіб (фото)]

В Польщі авто на швидкості влетіло в став: втонуло 5-ро осіб (фото)]

Поблизу Любуського міста Цібож авто Audi A4 впало у ставок. Всередині їхало п’ятеро молодих людей: двоє 18-річних дівчат, двоє 19-річних хлопців та 17-річний юнак. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Усі вони загинули. ДТП сталась вчора, у вівторок, 10 грудня. Рятувальники отримали повідомлення про втоплений автомобіль та зламані загородження близько 6 год. ранку. Приїхавши на місце події, вони витягли на берег транспортний засіб з п’ятьма людьми. Прибув вертоліт LPR, але постраждалих не вдалося врятувати. Коли їх дістали з автівки у водоймі — всі вони вже були мертві.

Відомо, що машина потрапила у ставок, попередньо пробивши енергоємні бар’єри. Пошкоджені загородження та дах автомобіля, що виднівся з води, помітив водій, який просто проїжджав повз. Саме він і зателефонував до поліції.

Слідчі зараз встановлюють точні причини трагедії. У четвер відбудеться розтин потерпілих — він допоможе встановити, чи загинули молоді люди ще до того, як машина впала у воду, чи потонули після падіння в став. Також буде встановлено, чи були молоді люди тверезими. Однак на результати цих тестів доведеться чекати кілька тижнів.

Видання polsatnews.pl зазначає, що молодь позичила автівку, аби покататись. За кермом була 18-літня дівчина, яка лише в серпні отримала водійські права. І водійка, і дівчина, що сиділа поряд на передньому сидінні, були пристебнуті ременями безпеки, на відміну від трьох хлопців, котрі сиділи позаду.

Ця страшна аварія спричинила чимало коментарів у соцмережах. Деякі інтернет-користувачі стверджують, що загиблі значно перевищили швидкість. В інтернеті навіть було опубліковано відео, з якого можна було зробити висновок, що автівка “гнала” зі швидкістю понад 180 км/год. Проте відео швидко вилучили з інтернету. Тому зараз варто дочекатися висновків судмедекспертів та правоохоронців.