В Польщі — чергове слідство: чоловік помер після візиту до лікарні

В Польщі — чергове слідство: чоловік помер після візиту до лікарні

Ще одна трагічна смерть після багатьох годин очікування в черзі до лікаря: у чоловіка стався розрив аорти, а медики підозрювали просто розлади шлунка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Коли це закінчиться? Останнім часом не так багато днів, коли у лікарнях не стаються жахаючі трагедії. Більшість людей загинули внаслідок медичного недбальства саме в Сілезії, тож якщо цього не змінити — смерті не припиняться. Прокуратура в Ченстохові зараз розслідує смерть 65-річного Станіслава П., якому було поставлено неправильний діагноз. Через 8 годин чекання в черзі до лікаря і скарг у пацієнта стався розрив аорти.

9 листопада 2018 р. Пан Станіслав скаржився на сильний біль у животі, тому його дочка відвезла його до відділення невідкладної допомоги комплексної міської лікарні в Ченстохові. Як вона розповіла порталу www.fakt.pl, стан 65-річного чоловіка погіршився, але лікарі не зробили жодного дослідження, включаючи ультразвук, який, як виявилося, міг врятувати йому життя. Пану Станіславу також не давали знеболюючих засобів. Лікарі пояснили, що хворий просто страждає від розладу шлунка.

Після 8 годин очікування в черзі жінка, яка вже просто не могла дивитися на муки свого батька, відвезла його до іншої лікарні в Ченстохові. Лікарі виконали ультразвукове дослідження, яке показало аневризму черевної аорти, яка підлягала негайній операції. На жаль, незабаром після неї старший чоловік помер.

Дочка пана Станіслава написала заяву до прокуратури. Зараз у справі ведеться розслідування.