В Польщі чоловік порушив умови карантину, бо… хотів напитися. Заплатить 30 тис. злотих

В Польщі чоловік порушив умови карантину, бо… хотів напитися. Заплатить 30 тис. злотих

58-річному чоловікові з м. Мендзижеч (Любуське воєводство), який порушив правила карантину та покинув свою квартиру, доведеться дуже дорого заплатити за свій необдуманий вибрик. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Поліцейські знайшли його в нетверезому стані на лавці перед одним із багатоповерхових будинків, де той мешкав — про це сьогодні повідомила Юстина Лентовська із штабу поліції в Мендзжече.

Виявилося, що 58-річний мужчина вийшов із квартири, бо хотів розслабитися і напитися алкоголю. Поліцейські, вживши всіх заходів обережності, перевезли майже непритомного чоловіка до витверезника. Зараз йому може загрожувати штраф у розмірі 30 тисяч злотих за недотримання правил карантину.

Поліція протягом кількох годин шукала втікача, який потрапив у карантин після прибуття зі Швеції. Поліцейська зазначила, що всі служби, включаючи поліцію, вживають посилених заходів для обмеження наслідків коронавірусної епідемії. Вона закликала до відповідальної поведінки та дотримання всіх рекомендацій.