В Польщі стартує Європейський тур на підтримку України «Життя переможе!». Концерти відбудуться у Варшаві та Вроцлаві

В Польщі стартує Європейський тур на підтримку України «Життя переможе!». Концерти відбудуться у Варшаві та Вроцлаві

В Польщі стартує Європейський концертний тур на підтримку України «Життя переможе / Life will win». Благодійні концерти пройдуть на головних площах Польщі, Чехії, Австрії, Німеччини, Італії, Іспанії, Угорщини, Португалії та інших країн. Перші заходи відбудуться у Варшаві (10 червня) та Вроцлаві (12 червня). Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

«Життя переможе / Life will win» — благодійний концертний тур на підтримку України. Мета туру обʼєднати європейців і українців, які перебувають за кордоном, і залучити якомога більше благодійних коштів на підтримку України, яка у цю мить відстоює не тільки свою свободу, а й безпеку і демократичне вільне майбутнє для всієї Європи.

Під час концертів виступатимуть відомі українські артисти MONATIK, Воплі Відоплясова, Pianoboy, Злата Огнєвич, WELLBOY. Також в програмі — пісні «Вечірнього Кварталу» у виконанні акторів Студії «Квартал 95».

Варшава

Коли? 10 червня, 19:00
Де? парк Агриколя
Вхід вільний

Вроцлав

Коли? 12 червня, 18:00
Де? Центрі історії «Заєздня», ul. Grabiszyńska 184
Вхід вільний

Благодійних захід відбудеться за підтримки мерії Варшави, Міністерства культури Польщі, Посольства України в Республіці Польща та інвціативи «Embrace Ukraine. Strengthen the Union».

А.В.

Джерело: Facebook-сторінка події