В Польщі водій виїхав на дерево: є 4-ро поранених

В Польщі водій виїхав на дерево: є 4-ро поранених

П’яний водій BMW в м. Янув Любельський, що в Любельському воєводстві, закінчив свою подорож на дереві. Чотири людини потрапили у лікарню. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Аварія тарпилася вчора уночі, 11 квітня, на одній з вулиць Янува Любельського. Як виявилося, автомобіль марки BMW в’їхав в дерево.

За попередніми висновками, водій BMW з незрозумілих причин втратив контроль над автомобілем, а потім опинився на придорожньому дереві — передня частина автомобіля дослівно висіла на дереві. Коли на місце події прибула поліція, то алкотестер показав більше 1,5 промілле спирту в крові у водія. І в цьому стані він перевозив трьох пасажирів у віці 17, 18 та 20 років, всі вони — жителі Янівського повіту. Всі поранені учасники були доставлені до лікарні.

Зараз співробітники поліції займаються розслідуванням обставин справи, проте відомо точно — водій відповість за водіння автомобіля в нетверезому стані та за спричинення дорожньо-транспортної пригоди і наражання інших людей на небезпеку.