В Польщі закували в кайданки жінку без маски [+ВІДЕО]

В Польщі закували в кайданки жінку без маски [+ВІДЕО]

У соціальних мережах з’явилося відео затримання жінки поліцією в м. Глівіце. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

За словами свідка події, жінку затримали серед білого дня, оскільки на обличчі у неї не було захисної маски. Однак, за даними поліції, причина арешту була іншою.

Інцидент стався на вулиці Звицєнства у Глівіцах. Свідок інциденту зафіксував втручання поліції проти жінки, яка не носила маски. Поліцейські намагалися зупинити жінку та надягти на неї наручники. Однак вона не здавалася — кричала і боролася з офіцерами. Після прибуття на місце другої поліцейської машини жінку нарешті заарештували.

https://www.facebook.com/100009488299087/videos/2921830104809904/?t=73

Після хвилі критики поліцейських з боку користувачів Інтернету, поліція видала комюніке з цього приводу. За словами співробітників, причина затримання жінки була іншою:

«Повідомляємо, що жінка була затримана у зв’язку з відмовою в наданні своїх персональних даних та нехтуванням наказами правоохоронців», — повідомили у поліції.

За даними правоохоронців, жінку доправили до відділення поліції та відпустили після того, як зафіксували її персональні дані.