В Познані затримали українця, який вбив 17-річну дівчину і втік до Польщі

В Познані затримали українця, який вбив 17-річну дівчину і втік до Польщі

Поліція затримала 28-річного громадянина України, якого підозрювали у скоєнні жорстокого вбивства молодої дівчини в Україні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Про це повідомили в штабі поліції. Чоловіка вже передали українським офіцерам. 28-річний громадянин України, який переховувався від судових інстанцій, був затриманий завдяки співпраці польської та української поліції.

Як повідомили Варшавські правоохоронці, «із інформації, наданої колегами з української поліції, їх власними розслідуваннями та оперативною діяльністю, було встановлено, що Микола С., маючи намір уникнути відповідальності, переховувався за межами своєї країни».

28-річний чоловік вперше поїхав до Польщі через кілька днів після скоєного ним вбивства, а коли було знайдено тіло 17-річної вбитої дівчини в 2018 році, він знову приїхав до Польщі, аби уникнути відповідальності.

Його затримали на вулиці у Познані. Поліція зазначила, що акція була «дуже динамічною, але професійною та безпечною для перехожих та пасажирів транспортного засобу, в якому їхав підозрюваний. Він був здивований діями поліції і на затримання не сподівався». Чоловіка вже передали українським правоохоронцям.

Фото: польська поліція