В Сілезії помер чоловік, бо медики 10 годин перевозили його з лікарні в лікарню

В Сілезії помер чоловік, бо медики 10 годин перевозили його з лікарні в лікарню

35-річного чоловіка з серцевим нападом возили з одного шпиталю в інший. Як наслідок — через 10 годин такого безсенсовного “катання” — чоловік помер. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Це — ще одна нещодавня шокуюча новина з Сілезії, а більш конкретно — з міста Водзіслава Шльонського. Молодий чоловік почав скаржитися на біль у грудній клітці, тож одразу поїхав до місцевого шпиталю, де медики його обстежили.

Що ж було далі? Як стверджує родина померлого, з лікарні чоловіка перевезли в інший медичний заклад, в інше місто — в Ридультови. Але хворий в лікарню так і не потрапив, бо… там не було місця. Хоч перед тим, як виїжджати, карета швидкої допомоги консультувалася з закладом, і по телефону було сказано, щоб хворого перевозили. Натомість конаючий чоловік і далі перебував у кареті швидкої допомоги, а медики розводили руками. Постоявши трохи, швидка вирушила назад, до рідного міста.

За якийсь час чоловіка перевезли в ще один шпиталь — до Рацібожа. Там він й помер, адже всі ці перевезення тривали… 10 годин! — інформує RMF FM/PAP. Це просто шокує. До слова, це — не перший такий випадок, про схожі інцинденти ми вже писали на нашому порталі: наприклад, про чоловіка, котрий помер, сидячи кілька годин в черзі.

Всі ці питання розглядаються інспекторами Сілезького відділення Національного фонду охорони здоров’я. Деякі з них — також прокуратура і захисник прав пацієнта. Усі установи також здійснюють внутрішній контроль. Тому наразі чекаємо на вирок і, звісно, зміни у ставленні до хворих.